| Autor |
Petrecere tematica lunara A5 |
MariusT
Super Administrator

Postare: 263
| Postat la 24.06.2010 08:56 |
|
|
Pentru ca am copt destul ideea cat sa reusim sa facem din ea o certitudine, e nevoie sa ne punem imaginatia la bataie si sa vedem cum am putea sa scoatem tot ce-i mai bun pentru serile urmatoare.
Pana acum avem asa:
1. O locatie destul de incapatoare si cu sunet acceptabil, simpatia staff-ului si a patronului si garantia ca suntem asteptati luna de luna acolo, preturi nu tocmai mici dar poate mai negociem cu ei, reclama in toate revistele de evenimente si la radio gratuit din partea clubului.
2. O gasca pusa pe chef care face de fapt toata atmosfera.
3. Niste talentosi care pot sa cante misto si sa incinga gasca cu cantece stiute si nestiute.
In topicul asta as vrea sa dezbatem ce am putea sa mai adaugam la lista de mai sus, ce cantece sa invatam, ce moduri de distractie putem sa mai inseram pe langa clasica cantare? Stand-up, improvizatie, karaoke, sarbatoritii lunii, ruleta cu tequilla...habar nu am... varsati idei.
Nu dau autografe. Nu insistati! |
|
| Autor |
RE: Petrecere tematica lunara A5 |
serban_clod
Membru

Postare: 135
| Postat la 24.06.2010 13:37 |
|
|
Parerea mea, asa ca si o idee, ar fi ca toata distractia sa inceapa ceva mai devreme. Pentru ca e marti si pentru ca miercuri tre sa ajungem la plantatie, frumos ar fi sa se inceapa treaba de pe la 20 - 20.30 r11; max 21.
Oricum ar fi, tot vo 3 ore tine distractia, si de ce sa nu ne distram de pe la 21 pana pe la 00, 00.30 sau 01 ? Parerea mea ar fi sa insistam si sa zicem tuturor sa vina putin mai devreme, in felul asta mai putem si prieteni din afara Anotimpului, care de obicei cand aud de club in timpul saptamanii ofteaza usor si zic ceva de genu:r1;Mda; Nu stiu. Nu promit nimic! Te sun daca e...r1; . In felul asta putem sa transformam seara de marti, dintr-o seara oarecare intr-o bere dupa munca cu prietenii, intr-o bere prelungita cu o chitara, si apoi intr-o betie micuta in timpul saptamanii (daca se poate).
Putem sa facem chiar si un campionat de BOLTZ dar sa il incepem la timp, ca sa il terminam la timp si sa ne putem reveni in ce mai ramane din noapte
Acum eu nu zic ca ala care vine dupa ora 21.00 sa nu mai intre, dar majoritatea ar trebui sa fie, ca sa poata incepe treaba;(si da...ca sa inceapa treaba la 21.00 majoritatea ar trebui sa fie cu prima bere inmana la 20.45)
Acu ZIC si eu...Nu stiu...Voi ce credeti?...
Editat de serban_clod la 24.06.2010 13:38 |
|
| Autor |
Maria
Membru

Postare: 205
Locaţia: Bucuresti
| Postat la 24.06.2010 17:19 |
|
|
nu stiu daca ar merge pentru ca-s unii care termina munca mai pe seara si na...dar eu spun ca e o idee buna,mi-e mi-ar conveni un 8.Da,si as propune sa facem chiar petreceri tematice...gen toata lumea sa vina imbracata intr-o culoare )) sau sa ne comformam muzicii...muzica anii 70 ne imbracam ca in anii 70 nuj am multe idei dar trebuie sa dati in mintea copiilor ca sa ne jucam asa )
Infrant nu esti atunci cānd sangeri,
nici ochii cānd īn lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.(Radu Gyr)
"Show yourself strong when you are weak and weak when you're strong!" Sun Tzu, The art of war |
|
| Autor |
dures
Membru
Postare: 24
| Postat la 24.06.2010 17:45 |
|
|
mie mi-ar surade sa dam in minte copiilor )... plus ca daca am sti ceva costume de epoca de inchiriat am putea sa facem o seara dansanta cu serbet si dulceatza de trandafiri ,valsuri ,cadriluri jocuri de carti si dat in bobi
furtuna de emotii se naste-n gandul meu
si o trimit aievea spre insula pitita in ochiul stang ,al tau,
sa o imbratiseze bland
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
|
| Autor |
luchiana
Membru

Postare: 182
Locaţia: bucuresti
| Postat la 24.06.2010 18:01 |
|
|
sunt de acord cu claudiu ar fi ok sa se inceapa mai devreme..ma bag si eu in seama acum pt k o sa se termine bacu si imi reintru in normal
propun ca teme:
-concurs de dans (pt k se canta des dar nu strica si un dans)
-karaoke
si daca lumea are chef ...propun un mic test de cunostinte despre munte..cu premii in bautura )))
Dumnezeu nu-ti cere sa reusesti, El vrea doar sa incerci din tot sufletul.
Editat de luchiana la 24.06.2010 18:01 |
|
| Autor |
george
Membru

Postare: 165
Locaţia: bluzau
| Postat la 24.06.2010 19:34 |
|
|
pai daca e concurs cu date despre munti,sa ma jute cineva cu bautul,ca nu o sa fac fata
|
|
| Autor |
Paul_Bucatarul
Membru

Postare: 116
| Postat la 26.06.2010 23:00 |
|
|
deci cu preturile am vorbit data viitoare o sa avem berea la 4 lei si cam atat deocamdata cu karaoke e ok atata timp cat o sa il facem ceva de genu cum a fost in excomandant cine a participat stie saptamana viitoare ar fi recomandat sa ne hotaram pentru o promovare mai buna a serii. cam atat la ora asta luni revin cu detali de la menegera clubului
"Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti"Viata e frumoasa |
|
| Autor |
MariusT
Super Administrator

| Postat la 28.06.2010 12:16 |
|
|
La cum vad ca se aranjeaza voturile luna urmatoare o sa cantam orice muzica, din orice perioada, care face lumea sa se ridice si sa arate cele mai tari figuri de dans. Din momenul asta declaram ca urmatoarea seara e "cantare dansanta" si ne apucam de marketing.
Claudiu are dreptate, se merge pe principiul ca nu-i bai daca ajungi la 10 ca se incepe seara si fara tine, insa 1 + 1 + 1...se aduna un numar foarte mare de oameni care nu sunt acolo cu berea in mana cat sa incepi de la 9.
Karaokele e fun dar combinat cu concursul de BOLT, altfel nu are nimeni cojones sa vina sa urle in microfon.
Treaba cu costumatia iar e haioasa si ar merge facuta, dar necesita timp si bani pentru pregatiri, si aia care vin de la munca numai de costumat nu le arde...mai degraba o punem pe Maria sa stea la intrare si sa ne tatueze (remember cabana U4 - lost & found)
Patricia a mai propus sa facem proiectii de filme de munte sau de foto, ar fi o treaba daca am veni lunar cu slide-uri din iesirile de peste luna in care sa ne clatim ochii la inceput pana cand se aduna toata gasca si ala care le prezinta sa ne faca o istorioara cu aventurile din iesirea respectiva. Dar pentru asta ne trebuie ecran si videoproiector.
Alte idei? Stand-up comedy, improvizatie, poezie, tombola?
PS. Paul, 4 lei Rulez!
|
| Autor |
Paul_Bucatarul
Membru

Postare: 116
| Postat la 28.06.2010 21:23 |
|
|
am mai vb cu lumea de acolo e ok mai cu toate propumerile pe care le-ai spus u marius au ei un videoproiector pe care il putem folosi si da berea ciuc RECE va fi 4 lei
"Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti"Viata e frumoasa |
|
| Autor |
Alice
Membru

Postare: 371
| Postat la 29.06.2010 15:10 |
|
|
foaarrrrteee tare! se incropeste ceva maretz, numa' sa tina..
..pai daca o sa fie cantare dansabila.. ne trebuie si un afis dansabil.. o alta saritura cred ca ar merge..
..eu sincer abia astept seara karaoke.. eu pentru asta votez.. de fiecare data! )
... |
|
| Autor |
serban_clod
Membru

Postare: 135
| Postat la 30.06.2010 13:15 |
|
|
|
eu sunt de acord numai cu Paul: Ciuc la 4 lei....restu pot sau nu sa fiu de acor...oricum vine de la sine... |
|
| Autor |
MariusT
Super Administrator

| Postat la 01.07.2010 22:19 |
|
|
Fix ceva dansant a iesit. Ce ziceti?

|
| Autor |
Alice
Membru

Postare: 371
| Postat la 01.07.2010 22:23 |
|
|
he he.. si nici macar nu trecu luna!!
let's daaaance baaaaby, dirty daaaance!!..
..sunt curioasa de proiectiile alea.. cum or fi?!
...
Editat de Alice la 01.07.2010 22:25 |
|
| Autor |
MariusT
Super Administrator

| Postat la 01.07.2010 23:10 |
|
|
si eu sunt curios. ca nu le fac eu... apucati-va si faceti poze pe unde iesiti luna asta, selectati-le pe-alea mai bune si veniti cu ele pe stick. cine se incumeta sa le si povesteasca la microfon primeste o bere.
|
| Autor |
MariusT
Super Administrator

| Postat la 21.07.2010 12:55 |
|
|
Pana acum Darius si Razvan au spus ca vor aduce poze. Aduc si eu o serie. Cine se mai baga? Alice? Didi? Pana vineri, cel tarziu pana luni as dori sa stiu.
|
| Autor |
MariusT
Super Administrator

| Postat la 23.07.2010 19:58 |
|
|
Va rog sa nu va mai inghesuiti la poze ca nu reusesc sa va tin minte pe toti... hai sa facem bilete de ordine.
|
| Autor |
MariusT
Super Administrator

| Postat la 28.07.2010 00:56 |
|
|
pentru ca de 3 posturi tot vorbesc singur, am inceput sa ma obisnuiesc si chiar sa-mi placa. asadar multumesc cretilor (georgiana si adi), dianei si lui razvan pentru selectiile de poze. lui alex si mie pentru montajul filmuletelor (le gasiti zburdand libere pe contul de youtube Anotimpul5ro pe care o sa mai apara cu timpul productii haioase). mai multumesc mariei si catiutei ca au cantat si ca au venit de la niste km mai din deal pentru seara asta, lui vali ca a carat ditai pianul cu el si ca ni s-a alaturat, celorlalti baieti si fete care au scos sunete dansabile, lui cristi de la circa7 ca a venit si a cantat cu noi, si echipei reunite A5 + prietenii lor care au facut de fapt tot scandalul. toata lumea manutele sus! sunteti minunati!
Nu dau autografe. Nu insistati!
Editat de MariusT la 28.07.2010 01:06 |
|
| Autor |
Nihaitza
Membru

Postare: 404
Locaţia: Bucuresti (Piatra Neamt)
| Postat la 28.07.2010 07:01 |
|
|
|
MariusT a scris:
.............. mai multumesc....................... si echipei reunite A5 + prietenii lor care au facut de fapt tot scandalul. toata lumea manutele sus! sunteti minunati!
DESPRE ASTA VORBEAM!!!!!!
AI TALENT FRATIOARE!!!!!!!!
=))))))))
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein |
|
| Autor |
valkyrie
Membru

Postare: 134
Locaţia: ''mirificul''' Bucuresti
| Postat la 28.07.2010 07:24 |
|
|
a fost f tare...\m/
Nothing is what it seems to be...it;s a dream or reality?? |
|
| Autor |
Alex
Membru

Postare: 145
Locaţia: Alexandria/Bucuresti
| Postat la 28.07.2010 07:57 |
|
|
si asta a fost doar inceputul >
,,If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic." - Thomas Szasz
Editat de Alex la 28.07.2010 08:05 |
|